Ryhmät

Aloittaessasi rytmisen voimistelun tarvitset ainoastaan ihonmyötäiset vaatteet, paljaat jalat ja iloisen mielen!

Minirytmiset 1

Harrasteryhmä joka on suunnattu 3-6-vuotiaille. Minirytmiset harjoittelevat kerran viikossa keskiviikkoisin klo 16:30-17:15 Marian koulun salissa Halikossa. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelun alkeita, kuten muunmuassa kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, hyppyjä ja piruetteja leikin kautta.

Kauden kesto 12 vkoa. Ei harjoituksia vko 8 ja 16.

Minirytmiset 2

Harrasteryhmä joka on suunnattu 3-6 -vuotiaille. Minirytmiset2 harjoittelevat kerran viikossa perjantaisin klo 18:15-19:00 Salohallin tanssisalissa. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelun alkeita, kuten muunmuassa kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, hyppyjä ja piruetteja leikin kautta.

Kauden kesto 12 vkoa. Ei harjoituksia vko 8 ja 16.

Timantit

Harrasteryhmä joka on suunnattu 6-9-vuotiaille. Timantit harjoittelevat kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17:45-19:00 Armfeltin koulun salissa Halikossa. Ryhmässä harjoitellaan perus voimistelua ja välinetekniikan alkeita hauskuutta unohtamatta.

Kauden kesto 12 vkoa. Ei harjoituksia viikolla 8 ja 16.

Kristallit

Harrasteryhmä, joka on suunnattu yli 10-vuotiaille. Kristallit harjoittelevat kerran viikossa keskiviikkoisin klo 16:30-17:45 Armfeltin koulun salissa Halikossa. Ryhmässä harjoitellaan perusvoimistelua ja välinetekniikkaa unohtamatta liikunnan iloa.

Kauden kesto 12 viikkoa. Ei harjoituksia viikolla 8 ja 16.

Kilparyhmiin siirrytään valmentajien arvion mukaan.

Smaragdit

Kilparyhmä, joka on suunnattu 6-9-vuotiaille. Smaragdit harjoittelevat kolme kertaa viikossa, tanssia, perusvoimistelua sekä välinetekniikkaa. Smaragdit käyttävät harjoittelussaan palloa, vannetta, narua sekä voimistelutossuja.

Safiirit 2

Kilparyhmä, joka on suunnattu 8-12-vuotiaille. Safiirit 2 harjoittelee kaksi kertaa viikossa, ja käyttävät harjoittelussaan narua, palloa sekä voimistelutossuja.

Safiirit 1

Kilparyhmä, joka on suunnattu yli 9-vuotiaille. Safiirit1 harjoittelee kolme kertaa viikossa, ja he käyttävät harjoittelussaan narua, palloa, keiloja, vannetta ja voimistelutossuja.